П`ятниця, 29.03.2024, 04:01
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна | | Реєстрація | Вхід
Меню сайта
Добрива
Продукція Wipasz
Продукція Likra
Опитування
Чи вважаєте ви ефективною годівлю с-г тварин концентраторами та преміксами
Всього відповідей: 84
Календарь
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Архив записей
Rambler's Top100
КОРМОВІ ДОБАВКИ ВІД ЗАХІДНИХ ФІРМ ТА УКРАЇНИ
Головна » 2009 » Грудень » 24 » Кормові продукти європейської якості Likra® та Wipasz® – запорука отримання якісної продукції та розвитку галузей тваринництва.
09:46
Кормові продукти європейської якості Likra® та Wipasz® – запорука отримання якісної продукції та розвитку галузей тваринництва.

Ефективне ведення тваринництва в сучасних умовах не можливе без використання білково-вітамінно мінеральних добавок, концентратів, вітамінно-мінеральних преміксів. Оскільки це дає можливість розкрити генетичний потенціал продуктивності тварин, поліпшити якісні показники продукції тваринництва, покращити фізичний стан тварин, отримати здоровий та життєздатний молодняк, та в цілому знизити затрати за рахунок підвищення продуктивності тварин, ефективнішому використанні кормів – зменшення їх витрат, необхідності проведення додаткових ветеринарних заходів.

Український ринок кормових добавок та преміксів досить насичений – представлений декількома десятками виробничих компаній. Серед цього різноманіття виробнику с.-г. продукції буває досить важко зробити свій вибір через ряд об‘єктивних та суб‘єктивних причин.

Компанії ПП «АТК» («Автотрейд компані»), що являється ведучою компанією  холдингу «Агровім» про такий стан аграріїв відомо з власного досвіду, оскільки активна співпраця з питань забезпечення захисту рослин, мінеральними добривами, с.-г. технікою та обладнанням із с.-г. підприємствами триває понад 10 років. Саме тому ми є офіційними дилерами  відомих компаній Европейського рівня по виробництву кормовий добавок ­– австрійської  Likra® та польської Wipasz®. Поряд з цим надаємо науково-практичний супровід та консультації з організації годівлі с.-г. тварин, раціонального використання кормових ресурсів та послуги із забезпечення готовими кормами, преміксами, концентратами і біодобавками для тварин. 

Торгова компанія Likra посідає 7 місце у світовому ринку по виробництву  кормових добавок, а Wipasz являється повідною польською компанією у виробництві кормів, що найшвидше розвивається у Європі. Продукція фірм Likra та Wipasz виробляється згідно найвищих європейських вимог, а її  якість підтверджена системою управління якості ISO 9001:2000 та НАССР. Саме тому девізом фірми є: «Краща якість дає більший прибуток». Кормові продукти Likra та Wipasz – це оптимальне рішення ціни та якості. Серед продукції  є збалансовані за протеїном, мінеральними речовинами та вітамінами концентрати для поросят всіх статево-вікових груп; премікси для відгодівлі свиней; концентрати для племінних свиноматок. В арсеналі продукції також є премікси для телят; молочних корів; молодняку худоби на відгодівлі, а також  для птиці.

Наша компанія усвідомлює і впевнена, що лише використання в годівлі тварин і птиці збалансованих кормових добавок та преміксів, що відповідають найвищим європейським вимогам щодо якості в поєднанні з правильним застосуванням дозволить підвищити рентабельність тваринництва, отримати конкурентноспроможну продукцію високого гатунку.  

 

За більш детальнішою інформацією звертатись:

 

А. П. Заєць, І. П. Муравська, В.Б. Забіяченко ­– менеджери з консультацій та продажу департаменту Годівлі тварин та раціонального використання кормових ресурсів ПП «АТК»

 

Переглядів: 813 | Додав: autotrade | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
АТК © 2024